Bayern Munich: Kaq kushton Lewandowski

06.06.2018 15:51
Bayern Munich: Kaq kushton Lewandowski

Robert Lewandowski dëshiron sfida të reja dhe është i gatshëm ta braktisë disiplinën e Bayern Munich për të shkuar në një kampionat tjetër. Kjo është të paktën ajo që është thënë në shtypin gjerman gjatë gjithë sezonit…vazhdo