Bahtiri nuk e ka mbështetjen e familjes për rikandidim për kryetar të Mitrovicës

22.03.2017 20:59
Bahtiri nuk e ka mbështetjen e familjes për rikandidim për kryetar të Mitrovicës

Kryetari i Mitrovicës Agim Bahtiri, ka thënë se akoma nuk e dinë nëse do të rikandidohet për një mandate të dytë në Mitrovicë.

“Nuk kam vendosur akoma të rikandidojë për arsye dhe probleme familjare. Jam larg familjes 2500 km dhe larg biznesit që kam menaxhuar”.

“Familja nuk më mbështetë”.

“Qytetarët e dinë që unë i dua shumë por po mundohem të bëj gjithçka me familjen për të vazhduar edhe një mandat të dytë”.

Këto komente Bahtiri, i ka bërë në Info Magazine të Klan Kosovës./Insajderi.com