Audi shpalos rivalin e BMW M2 i cili vjen me 400kf

30.09.2016 19:49
Audi shpalos rivalin e BMW M2 i cili vjen me 400kf

Në Paris Motor Show 2016, Audi prezantoi modelin e fundit të modelit sportiv RS3.

 

Ky model me motorin 2.5-litër prodhon hiç më pak se 400kf, transmeton Express. Përshpejtimin nga 0-100km/h e arrin për 4.1 sekonda dhe shpejtësi maksimale të kufizuar në 250km/h.

Nëse klientët me mirësi e kërkojnë, Audi mund të largoj kufizuesin e shpejtësisë për ta rritur atë në 280km/h.

Këtë fuqi tek të gjitha rrotat e përcjell me sistemin Quattro përmes transmisionit me 7 shpejtësi.