Arti i pazakontë drejtuar Hillary Clintonit

13.09.2016 16:01

Një italian ka përdorur artin për t'i dërguar urimet e tij kandidates demokrate Hillary Clinton e cila u diagnostikua me pneumoni.

Arti i pazakontë drejtuar Hillary Clintonit

“Duhet dhe mundesh”, shkruan Dario Gambarin që e vizatoi artin e tij duke përdorur një traktor në rrethinat e Veronës, shkruan Zëri i Amerikës.

Video

Një italian ka përdorur artin për t'i dërguar urimet e tij kandidates demokrate Hillary Clinton e cila u diagnostikua me pneumoni. "Duhet dhe mundesh", shkruan Dario Gambarin që e vizatoi artin e tij duke përdorur një traktor në rrethinat e Veronës

Nai-post ni VOA – Zëri i Amerikës noong Martes, Setyembre 13, 2016