Arsyetimi i Gjykatës për vendimin në rastin e Haradinajt

02.03.2017 10:00
Arsyetimi i Gjykatës për vendimin në rastin e Haradinajt

Gjykata në Francë vendosi që vendimin përfundimtar për Haradinajn ta marrë me 6 prill, ndërsa Haradinaj para mediave deklaroi se vendimi i gjykatës erdhi pasi ajo ka kërkuar materiale shtesë nga autoritetet serbe.

Pas kësaj edhe gjykata në Colmar publikoi arsyetimin për vendimin ndaj Haradinajt.

“Dhoma e hetuesve dhe prokurorëve kërkoi një informacion shtesë. Shqyrtimi i çështjes është shtyrë për në seancën e 6 prillit 2017”, shkruan në vendimin e gjykatës.

komunikata