Arrestohet zyrtari ligjor i Stacionit të Autobusëve

23.09.2016 14:48
Arrestohet zyrtari ligjor i Stacionit të Autobusëve

Policia ka arrestuar Korab Visokën zyrtar ligjor në Stacionin e Autobusëve në Prishtinë për armëmbajtje pa leje.

Deri tek ky arrestim raportohet se erdhi pas një kacafytje në mes të tij dhe  përfaqësuesit të punëtorëve Shyqeri Abazi, njofton Klan Kosova.

Policia ka kontrolluar edhe veturën e tij.