Arratisen dy të mitur nga qendra korrektuese në Lipjan

08.03.2017 14:12
Arratisen dy të mitur nga qendra korrektuese në Lipjan

Paraditen e së martës rreth orën 11, nga qendra korrektuese të Lipjanit, janë arratisur dy të burgosur.

Policia njofton se të arratisurit janë të mitur, janë kapur nga policia.

“Rreth orës 12:50 dy të arratisurit janë kapur dhe janë kthyer në qendrën korrektuese”, thuhet në njoftimin e Policisë. /Insajderi.com