Armët moderne të ushtrisë shqiptare

27.03.2017 09:33
Armët moderne të ushtrisë shqiptare

Një video që tregon forcën e Ushtrisë së Shqipërisë është shpërndarë nga Ministrja e Mbrojtjes së këtij shteti, Mimi Kodheli. Ajo ka thënë se ky është armatim i ri dhe modern.

“U anëtarësuam në NATO, po NATO ka standarde. Në misione nuk mund të përdornim ende të njëjtën armë si rebelët apo terroristët”, ka thënë ajo.

‘Sot jam e lumtur që të gjithë efektivët që marrin pjesë në misionet dhe stërvitjet jashtë vendit, por dhe të gjithë ata të reparteve elitë të FA, përdorin armatim të ri dhe modern, të standardeve NATO”, ka shkruar Kodheli në rrjetin social Facebook, përcjell Gazeta Metro.

Në këtë videon demonstrohen armët që ka ushtria shqiptare dhe avancimi i saj.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=2GaE-6W63xY”/]