Akuza të rënda mes Trump dhe Hillary në debatin presidencial

27.09.2016 08:46
Akuza të rënda mes Trump dhe Hillary në debatin presidencial

Në debatin presidencial në mes dy kandidatëve amerikanë Hillary Clinton dhe Donald Trump, pati shumë acarime, ku debatuan për vendet e punës, për terrorizëm dhe çështjen e racës.

Kandidati republikan Donal Trump, edhe siç pritej, ishte më i ashpër ndaj kandidates Clinton, ku e akuzonte se ajo nuk është e zonja si presidente, shkruan BBC.

Ndërsa kandidatja Clinton në këtë debat e ka akuzuar rivalin e saj, për racizëm, seksizëm e të tjera.

Ky ka qenë njëri nga debatet më të shikuara në historinë televizive, me 100 milionë shikues.

Pas mbarimit të debatit të dy kandidatët kanë takuar mbështetësit e tyre./Insajderi.com