Aktorët e Teatrit Kombëtar të Kosovës nesër në protestë

26.03.2017 12:07
Aktorët e Teatrit Kombëtar të Kosovës nesër në protestë

Protesta, nga aktorët e ansamblit rezident do të mbahet nesër me fillim nga ora 12:00 para Teatrit Kombëtar të Kosovës.

Nesër shënohet Dita Ndërkombëtare e Teatrit. Kësisoj kjo ditë do të shënohet edhe në vendin tonë, ku aktorët e ansamblit rezident të Teatrit Kombëtar të Kosovës do e shënojnë këtë ditë si shenj proteste për kushtet dhe mosrealizimin e kërkesave të tyre.

Protesta, nga aktorët e ansamblit rezident do të mbahet nesër me fillim nga ora 12:00 para Teatrit Kombëtar të Kosovës