Aksidenti mes veturës dhe traktorit plot dru bllokon rrugën për Preshevë

01.09.2016 21:02

Një aksident i rëndë ka ndodhur në rrugën nga Gilani për në Preshevë, ku një veturë është aksidentuar me një traktor që po barte dru.

Aksidenti mes veturës dhe traktorit plot dru bllokon rrugën për Preshevë

Një aksident i cili ka ndodhur rreth orës 20:30 në hyrje të fshatit Pasjan të Gjilanit, ka bllokuar rrugën e cila të qon drejt Preshevës.

 

Foto nga vendi i ngjarjes. Krenar Halimi.

Foto nga vendi i ngjarjes. Krenar Halimi.

Sipas fotografive të siguruara nga Insajderi, aksidenti nuk ka pasoja në njerëz, pasi është i lënduar vetëm shoferi i veturës dhe se gjendja e tij është jashtë rrezikut për jetë.

Aksidenti ka ndodhur me një veture dhe traktori që po barte dru./Insajderi.com.

insa0

insa3 insa4 insa5