Aeroplani i Mogherinit nuk ateron në Sarajevë

02.03.2017 10:08
Aeroplani i Mogherinit nuk ateron në Sarajevë

Aeroplani me të cilin ka qenë duke udhëtuar përfaqësuesja e lartë e BE-së, Federica Mogherini, e cila ka filluar turneun e saj në Ballkan, sot në mëngjes rreth orës 9, nuk ka mundur të aterojë në aeroportin e Sarajevës.

Ai i është nisur nga Podgorica dhe është dashur të aterojë në Sarajevë, por për shkak të mjegullës nuk ka mundur të ateroj.

Ndërsa edhe takimi i saj me krerët e shtetit të Bosnjë dhe Hercegovinës është shtyrë. /Insajderi.com