“Adem Demaçi-Ura mbi të cilën kalon liria e Kosovës”

26.09.2016 09:08
“Adem Demaçi-Ura mbi të cilën kalon liria e Kosovës”

Në Prishtinë do të promovohet vepra kushtuar Adem Demaçit, për nder të ditëlindjes së tij të 80-të.

Në kuadër të aktiviteteve të shumta për nder të veprës së simbolit të rezistencës kombëtare shqiptare më 1 tetor do të përurohet një libër me titull “Adem Demaçi-Ura mbi të cilën kalon liria e Kosovës”, njofton KultPlus.

Organizatorë të përurimit të librit janë Fondi “Nderi i Kombit- Adem Demaçi” dhe Shoqata e të Burgosurve Politik.

Përurimi mbahet më 1 tetor në Institutin Albanologjik në Prishtinë në orën 12:00.

Ky vit është shpallur “Viti i Adem Demaçit” për nder të ditëlindjes së tij të 80-të./Insajderi.com