73 fotografi tё panjohura tё Hitlerit dalin nё ankand

03.03.2017 10:27
73 fotografi tё panjohura tё Hitlerit dalin nё ankand

Njё ndёr njerëzit mё tё urryer nё botё ende mbetet mister. 73 fotografi krejt tё reja tё Adolf Hitler kanё dalё nё një ankand nё Angli.

Nё mesin e fotografive gjejmë edhe Adolfin duke u relaksuar nё Alpet Bavariane, nё Berghof, por edhe fotografi me gruan e tij, Eva Braun.

Fotografitё janё marrё nga njё album pikërisht i Eva Braun, gruas sё Hitlerit, njё dyshe qё mё vonё do tё vetëvritej nё Berlin pasi kishte kuptuar se gjithçka kishte mbaruar dhe Holokausti do tё ndalej.

Fotografitё tjera e paraqesin Hitlerin gjithmonë shumё pozitiv, me disa pamje nё Berlin dhe tё tjera nё vende tjera nё Gjermani.

Albumin nё fjalё e mbante fotografi Edward Dean.

suita albumi