Në radhë për iPhone 7...

16.09.2016 18:52

A je ti ma i çarti i Shtatorit?

16.09.2016 17:16
A je ti ma i çarti i Shtatorit?

Me përfundimin e verës po përfundon edhe loja shpërblyese “Kush o ma i çarti”. Numri i madhe i pjesëmarrësve këta muaj, kanë mbushur verën me plote video dhe fotografi kreative për pijën Red Rain.

Fotografi të shumta ishin realizuar në natyrë, male, plazhe, etj. Të tjera përmbanin pjesët më të frekuentuara të qytetit, shokë dhe shoqe që përkrahnin pjesëmarrjen e tyre dhe gjithashtu pija Red Rain gjithmonë e pranishme.

Konsumatorë të Red Rain deri më tani kanë treguar kreativitetin dhe entuziazmin që kanë për pijën Red Rain në lojën verore ”Kush o ma i çarti”.

Edhe muaji Shtator do të ofroj shpërblime për pjesëmarrësit. Konsumatorët më të çartë do të kenë mundësinë te fitojnë: para kesh deri në 200 euro, Ipad, TV, laptopa, etj.

Për tu bërë pjesë krejt çka duhet të bëni është:
1. Një foto / video duke treguar qysh je tu e shiju verën me Red Rain
2. Postojeni foton/videon në Facebook duke shkruar #veraredrain
3. Mblidhni më së shumti likes.

Loja “Kush o ma i çarti”  do të përfundojë me 30 Shtator, 2016.

“Jemi të lumtur që kemi rastin të shpërblejmë konsumatorët tanë përmes kësaj loje shpërblyese edhe këtë muaj, falënderojmë të gjithë që u bënë pjesë e #VeraRedRain me kreativitetin e tyre”, kanë thënë përfaqësuesit nga kompania prodhuese e pijes energjike Red Rain.

https://www.facebook.com/redrainkosova/?fref=ts

Artikull i sponzoruar