Banorët e lagjes “Sofali” përkujtojnë të rënit duke dhuruar gjak

28.03.2017 08:22
Banorët e lagjes “Sofali” përkujtojnë të rënit duke dhuruar gjak

Sot shënohet dita e dëbimit dhe vrasjes së banorëve të Sofalisë, Taukbashqes dhe lagjeve përreth në vitin 1999.

Me këtë rast, sikur edhe dy viteve të kaluara, për ta shënuar këtë ditë, banorët do të mblidhen në Taukbashqe tek “Restoranti i Princave” dhe do të dhurojnë gjak.

Aktiviteti fillon në ora 12:30 dhe në të do të marrë pjesë edhe Arben Vitia, drejtor i Shëndetësisë dhe i Mirëqenies Sociale.